Gree Bora jäähdytinpumppu seinällä, kuvituskuva

Gree-ilmalämpö­­pumput

Gree maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja, jonka tuotteilla on erinomainen hinta-laatu -suhde. Greeltä löydät erinomaisella hyötysuhteella toimivat peruspumput Suomen olosuhteisiin sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Kuva Gree Bora -ilmalämpöpumppusta

BORA

Soveltuu loistavasti kerrostaloasuntoihin!

Gree Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon.

Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Borassa on pienikokoinen ja huomaamaton sisäyksikkö.

AMBER

Ympäristöystävällinen ja tehokas.

Kuva Gree Amber -ilmalämpöpumppusta

Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.

Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Vuosihyötysuhde Gree Amber 25:lla on 5,1. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Gree Amber -ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel-toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Amber on hyvä ilmalämpöpumppu myös haastaviin ylläpitolämpötiloihin autotalliin tai kesämökille.

AMBER 25AMBER 35
1 750 €1 850 €

SP NORDIC

Etulasi upeaa karkaistua lasia!
Erinomainen hyötysuhde jopa alle -30° pakkasessa.

A+++ -energiatehokkuusluokan Gree SP Nordicissa on innovatiivinen takkatoiminto. Se on täydellinen ratkaisu Suomen vaihteleviin talviolosuhteisiin, tarjoten luotettavaa lämmitystä ja viilennystä.

SP Nordic säätää lämpötilan tarkasti siellä missä olet innovatiivisen iFeel-toiminnon avulla. Takkaa lämmittäessä SP Nordic -ilmalämpöpumppu säätää ulkoyksikön tehon takan antaman lämmön mukaan. Takkatoiminto mahdollistaa takan antaman lämmön yhdistämisen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuteen.

GREE SP Nordicin edistyksellinen WiFi-ohjaus mahdollistaa täydellisen hallinnan lämpötilasta suoraan älylaitteeltasi, mikä tekee elämästäsi entistä mukavampaa ja energiatehokkaampaa, riippumatta siitä, missä olet. Koe edistyneen tekniikan tuoma mukavuus joka päivä.


Gree-ilmalämpöpumpun käyttöohje:


Voit myös tutustua tarjoamiimme Mitsubishi-ilmalämpöpumppuihin:

Mitsubishi-ilmalämpöpumput

Pumppujen saatavuus on hyvä, kysy päivän hinta alta!