Viilentävät pumput kesähelteisiin

Kesä vihdoinkin saapuu ikuisuuden kestävän talven jälkeen. Vaikka lämpimät ilmat tarkoittavat rantakelejä, värikästä luontoa, mökkilomaa ja teepaita-shortsi–kelejä, tarkoittaa kesä pakostakin myös tukalan kuumia hellepäiviä. Pahinta on, jos edes omassa asunnossa tai toimistossa ei pääse tukalaa kuumuutta karkuun…

Jos asuntosi ei kaipaa lisälämmitystä, Sujuva myy myös pelkästään viilennykseen tarkoitettuja pumppuja! Ne ovat lämmityspumppuja edullisempia sekä mahtuvat pienempäänkin tilaan. Viilentävistä pumpuista nauttii koko perhe; vanhemmat, lemmikit, lapset sekä isovanhemmat. Työpaikalla on taas ilo työskennellä, kun työhuone on ihanan viileä. Uloskin on ihanaa mennä nauttimaan aurinkoisessta säästä, kun sitä pääsee tarvittaessa pakoon. Kuumannihkeää myrskyä lupaavaa trooppista ilmaakin pääsee karkuun kuivaan viileään sisäilmaan. Turha tuskailla hellepäivinä, kun tukalaan oloon on tarjolla toimiva ratkaisu!

Mitsubishi Electric HR-mallisto

Pienikokoinen ilmalämpöpumppu tehokkaaseen jäähdytykseen kotiin taikka toimistoon!

Mitsubishi Electric HR -mallisarja on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Pienikokoinen HR-mallisarjan ilmanjäähdytin on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen sekä on mukavan hiljainen.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

GREE BORA

Upea hinta–laatu-suhde – huomaamaton mutta tehokas jäähdyttäjä!

Gree Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen.

Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Bora ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Borassa on pienikokoinen ja huomaamaton sisäyksikkö.


Jos et tiedä, kumpi olisi sinun tilaasi oikea pumppu…