Kuva mustasta Mitsubishi-ilmalämpöpumpusta kodin sisällä.

Mitsubishi-ilmalämpö­­pumput

Mitsubishin Hyper Heating -teknologian avulla lämmität jopa -30 asteen pakkasille asti tehokkaasti. Pumpuista löytyy pieniä ja huomaamattomia sisäyksiköitä, huipputason suodatustehoa, hiljaisuutta ja jopa sisustukseen sopivia värillisiä sisäyksiköitä. Myymissämme pumpuissa on vakiona wifi, takkatoiminto ja viikko-ohjelmointimahdollisuus. Mitsubishin valikoimissa on myös usealla sisäyksiköllä varustettavissa olevia ilmalämpöpumppuja. Kaikki myymämme pumput soveltuvat myös jäähdytyskäyttöön.

Mitsubishi-ilmalämpöpumpuilla on Suomessa pitkä ja hyvä maine. Ilmalämpöpumppu toimii hyvin pakkasessa ja soveltuu mainiosti esimerkiksi autotallin tai kesämökin ylläpitolämpötilakäyttöön. Myymissämme ilmalämpöpumpuissa on etäkäyttömahdollisuus wifin kautta vakiona.

FT-mallisto

Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori on erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetty laitteisto, joka tuottaa lämmitystehoa uskomattomalla tavalla. Vielä -15°C ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 % lämmitystehon tarpeesta 120 m2 :n talossa.

FT-malliston erityisominaisuus on pieni koko: ilmalämpöpumppu mahtuu matalaan tilaan oven tai ikkunan päälle, ja sillä on helppo korvata myös pienempikokoinen vanha ilmalämpöpumppu. FT-mallistosta löydät pumpun rivitaloon tai matalaan vanhaan omakotitaloon.

LN-mallisto

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Sisäänrakennettu Wi-Fi yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. LN-mallistossa on kaksivaiheinen plasmasuodatus, joka poistaa haitalliset bakteerit, virukset, homeet, pienhiukkaset ja allergeenit erittäin tehokkaasti.

LN-mallistossa on edistyneet puhallustoiminnot: pumppu ei puhalla vieressä istuvan ihmisen niskaan. Ilmalämpöpumppua on pieneen lisähintaan saatavissa myös mustana, punaisena ja helmenvalkoisena!

Meiltä myös Gree-ilmalämpöpumput. Lue lisää täältä:

Gree-ilmalämpöpumput

Pumppujen saatavuus on hyvä, kysy päivän hinta alta!