Mitsubishi Electric LN malli, musta, seinällä. Oranssit verhot ikkunoiden vieressä.

Mitsubishi-ilmalämpö­­pumput

Mitsubishin Hyper Heating -teknologian avulla lämmität jopa -35 asteen pakkasille asti tehokkaasti. Pumpuista löytyy pieniä ja huomaamattomia sisäyksiköitä, huipputason suodatustehoa, hiljaisuutta ja jopa sisustukseen sopivia värillisiä sisäyksiköitä. Myymissämme pumpuissa on vakiona wifi, takkatoiminto ja viikko-ohjelmointimahdollisuus. Mitsubishin valikoimissa on myös usealla sisäyksiköllä varustettavissa olevia ilmalämpöpumppuja. Kaikki myymämme pumput soveltuvat myös jäähdytyskäyttöön.

Mitsubishi-ilmalämpöpumpuilla on Suomessa pitkä ja hyvä maine. Ilmalämpöpumppu toimii hyvin pakkasessa ja soveltuu mainiosti esimerkiksi autotallin tai kesämökin ylläpitolämpötilakäyttöön. Myymissämme ilmalämpöpumpuissa on etäkäyttömahdollisuus wifin kautta vakiona.

Kuva FT-mallisesta Mitsubishi-ilmalämpöpumppusta

FT-mallisto

Pieni ja pippurinen hankalampiinkin paikkoihin.

Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori on erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetty laitteisto, joka tuottaa lämmitystehoa uskomattomalla tavalla. Vielä -15°C ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 % lämmitystehon tarpeesta 120 m2:n talossa.

FT-malliston erityisominaisuus on pieni koko: ilmalämpöpumppu mahtuu matalaan tilaan oven tai ikkunan päälle, ja sillä on helppo korvata myös pienempikokoinen vanha ilmalämpöpumppu. FT-mallistosta löydät pumpun rivitaloon tai matalaan vanhaan omakotitaloon.

FT 25FT 35
2 450 €2 630 €

LN-mallisto

Upeat värivaihtoehdot:
valkoinen, musta, punainen ja helmenvalkoinen!

Kuva punaisesta Mitsubishi-ilmalämpöpumpusta, LN-malli

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä. Sisäänrakennettu Wi-Fi yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. LN-mallistossa on kaksivaiheinen plasmasuodatus, joka poistaa haitalliset bakteerit, virukset, homeet, pienhiukkaset ja allergeenit erittäin tehokkaasti.

LN-mallistossa on edistyneet puhallustoiminnot: pumppu ei puhalla vieressä istuvan ihmisen niskaan. Ilmalämpöpumpun värivaihtoehdot: valkoinen, musta, punainen ja helmenvalkoinen!

* Valkoisen hinta. Erikoisväri + n. 150 €.

LN 25LN 35
2 550 €2 730 €

RW-mallisto

Pumppujen mersu

Mitsubishi Electricin innovaatio, RW-ilmalämpöpumppu, on muita ilmalämpöpumppuja energiatehokkaampi. Kookas sisäyksikkö pystyy käsittelemään suurempia ilmamääriä ja siten hallitsemaan suuren huoneiston lämpötilaa tehokkaasti. Myös ulkoyksikkö ja siinä oleva siipi ovat kooltaan isommat, mikä tekee laitteistosta erittäin tehokkaan.

Hyper Heating -teknologian ansiosta RW-mallisarjan laitteiden lämpökerroin on erittäin hyvä – jopa -30°C:n pakkasasteilla noin kaksi. Tämä on uniikki Mitsubishi Electricin kehittämä ominaisuus, jota muista lämpöpumpuista ei löydy. RW-mallisarja onkin tehty Pohjolan kylmiin olosuhteisiin.

RW 25RW 35
2 850 €3 250 €

HR-mallisto

Pienikokoinen ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.

Mitsubishi Electric HR -mallisarja on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Pienikokoinen HR-mallisarjan ilmanjäähdytin on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

HR 25HR 35
1 700 €1 800 €
Kuva LN-mallisesta Mitsubishi-ilmalämpöpumppusta

Multisplit usealla sisäyksiköllä

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä!

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa useammalla sisäyksiköllä.

Multisplit-järjestelmässä isommankin ulkoyksikön lämmitys- tai jäähdytysteho voidaan jakaa huonetiloihin tehokkaasti ja vedottomasti. Lisäksi lämpöä ja viileyttä voidaan jakaa monimutkaisempiin tiloihin tai useampaan eri kerrokseen.

* Hinta 2 AP-sisäyksiköllä. Lopullinen hinta riippuu siitä, minkä sisäyksikkömallin valitsee ja mikä on putkipituus.
Max. 2 sisäyksikköä. Mahdolliset sisäyksikkömallit: AP, AY, LN.


Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun käyttöohje:


Meiltä myös Gree-ilmalämpöpumput. Lue lisää täältä:

Gree-ilmalämpöpumput

Pumppujen saatavuus on hyvä, kysy päivän hinta alta!